Obrador

Obrador de pasta casolana

Només per a la Taverna

Formes tallades a mà

A partir de la massa estirada, sfoglia, tallem a mà les següents formes.

Lasanyes (Lasagne)
Butxaques (Maultaschen)
Canalons (Cannelloni)
Pappardelle
Garganelli

Massa de colors

Elaborem pasta d’una amplia gamma de colors i gustos.

Daurat (ou)
Vermell clar (tomàquet), mig (safrà) i fosc (remolatxa)
Verd pàl·lid (alfàbrega) i intens (espinacs)
Marró (ceps)
Negre (tinta de calamar)

Pasta casolana a l’ou amassada a mà

Ingredients:

  • 200 g de farina blanca “00”
  • 2 ous sencers

Enllaç a la recepta ràpida per fer una bona pasta casolana a l’ou.


Per a la Taverna i per encàrrec *

Formes tallades a màquina

Spaghetti
Tonnarelli
Tagliatelle
Fideus prims (spaghetti tagliati)
Bucatini
Fideus gruixuts (bucatini tagliati)
Maccheroni lisci
Ziti Lunghi
Rigatoni
Torchietti

Pasta artesana a l’ou amassada a màquina

Ingredients:

  • 500 g de farina blanca “00”
  • 500 g de farina italiana “semola di grano duro rimacinata
  • 350 ml de líquid (6 ous sencers pasteuritzats i, si falta, aigua mineral)

Disposem de maquinària italiana professional per amassar, estirar i tallar.


(*) Si sou un particular o un restaurant interessat en la nostra pasta artesana per encàrrec, poseu-vos en contacte per telèfon, 93 436 14 16, o per correu electrònic, tavernaelficus @ gmail . com . | Comanda mínima: 1 kg. Preu: 18 €/kg. |

Anuncis