Gelat de coca de Sant Joan

Gelat_Coca-Sant-Joan

Una de les millors geladeries del món –segons Jordi Roca– la tenim a Barcelona: DelaCrem. Per aquest Sant Joan han fet una petita producció de gelat de coca de Sant Joan. I amb el seu curiós i sostenible repartiment amb bicicleta ens l’han fet arribar fins a la Taverna El Ficus.

Els gelats DelaCrem són artesanals, del día i realitzats amb productes frescos.

logo_delacrem

Ingredients

La base:
Llet, nata, rovell d’ou, sucre i sal.

Els toques:
Licor d’anís (sense alcohol)
Vainilla bourbon

Els bocins:
Confitats (cireres, taronges i meló)

I per espessir,
Farina de llavors de garrofa

I si ets curiós:
Sense gluten (apte per a celíacs)
Baix en greix (entre un 6-9%)
Sense cap derivat d’origen animal (apte per a vegans)

El repartidor

Gelat_repartidor-sostenible

Enllaços d’interés

Pàgina web de DelaCrem
Article a La Vanguardia: “Les millors geladeries del món, segons Jordi Roca

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s