Menú de Sant Jordi 2016

Productes de primavera

Per aquest Sant Jordi us hem preparat una degustació molt especial amb productes de la temporada. I molt romàntica!

Sopars: divendres 22 d’abril i dissabte 23 d’abril
Dinars: dissabte 23 d’abril i diumenge 24 d’abril

Anxova casolana

ENTRANTS

Anxova doble cero casolana en sal des de l’estiu i reservada per l’ocasió
Bolet de Sant Jordi amb parmentiere de patata ratte [i parracs a la planxa]
Caprese de tomàquet rosa de Barbastre i rosa blanca de mozzarella de búfala
Ou en dues coccions amb carrereta i múrgola de temporada

PRINCIPALS

Aglio e olio de la Scarlett amb pasta casolana
Corbina rostida amb espàrrec blanc de Gavà
Mongeta de la granja amb cua de bou

POSTRES

Postres de la taverna
Petit four de Sant Jordi

BEURES

Vermut de Reus
Cervesa de barril 1906 Reserva Especial
Vi blanc de Terra Alta i negre de Montsant
Mig gintònic de Hendrick’s amb pètals de rosa

TIQUET 30 €
RESERVES AL 93 436 14 16

Com seduir a la Scarlett Johansson amb uns spaghetti Fotograma de la pel·lícula 'Chef' escrita, produïda, dirigida i protagonitzada per Jon Favreau

Com seduir a la Scarlett Johansson amb uns spaghetti
Fotograma de la pel·lícula ‘Chef’
escrita, produïda, dirigida i protagonitzada per Jon Favreau

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s